Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο - ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μαργαρίτα το μπλε και τ' άσπρο+Το τέλος ενός θρύλου+Ο Άγγελος στην Πόλη

Και τα 3 βιβλία 10 €

Μαργαρίτα το μπλε και τ' άσπρο+Το τέλος ενός θρύλου+Ο Άγγελος στην Πόλη

Κασσιανής Πανουτσοπούλου

Αγγελικής Νικολοπούλου

Χαράλαμπου Κατσάρα

Σύνολο σελίδων:404

Διαστάσεις:21 x 25 , 21 x 25, 17 x 25

Κωδικός:99.99.008

Κατηγορία:Προσφορές


Τιμή: 10€

Μη διαθέσιμο
ΠΕΡΙΛΗΨΗ

1. Οι εμπειρίες της μικρής Μαργαρίτας που η κήρυξη του πολέμου το 1940 τη βρίσκει στο Δημοτικό. Το μεγάλο γεγονός του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου δίνεται από το στόμα της ως μια κραυγή προβληματισμού από τον κόσμο των μικρών στον κόσμο των μεγάλων. Το βιβλίο περιέχει συνοδευτικό CD με τη θεατρική διασκευή του Τ. Χρυσούλη και με ηθοποιούς από το Ινστιτούτο Παιδαγωγικού Θεάτρου. Φιλική συμμετοχή της Αν. Καλουτά.

2. H ιστορία της μικρής Άρτεμης, την περίοδο της Μικρασιατικής Καταστροφής, που απαγάγεται από τον Αλήμπεη για να αρχίσει η περιπέτειά της, παράλληλα με κείνη του ξεριζωμένου Ελληνισμού, που κορυφώνεται με το μαρτυρικό τέλος του Μητροπολίτου Σμύρνης Χρυσοστόμου. Την εικονογράφηση του βιβλίου έκανε η Λυδία Δημακοπούλου.

3. Τέσσερα διηγήματα βυζαντινής εποχής, στα οποία αναβιώνεται η ορθόδοξη συνείδηση των πιστών σε καιρούς χαλεπούς για την αυτοκρατορία. Η Βασιλεύουσα, οι πόλεις της Μ. Ασίας, το Δεσποτάτο του Μυστρά και οι τελευταίες ώρες πριν την Άλωση είναι τα σκηνικά όπου εκτυλίσσονται καθημερινές ιστορίες, για αναγνώστες όλων των ηλικιών.

Μαργαρίτα το μπλε και τ' άσπρο+Το τέλος ενός θρύλου+Ο Άγγελος στην Πόλη Μαργαρίτα το μπλε και τ' άσπρο+Το τέλος ενός θρύλου+Ο Άγγελος στην Πόλη Μαργαρίτα το μπλε και τ' άσπρο+Το τέλος ενός θρύλου+Ο Άγγελος στην Πόλη