Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο - ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γάμος & οικογενειακή ζωή+Η Εκκλησία & τα ιερά Μυστήρια+Το άγιο Βάπτισμα

Και τα 3 βιβλία 9 €

ΝΕΟ!
Γάμος & οικογενειακή ζωή+Η Εκκλησία & τα ιερά Μυστήρια+Το άγιο Βάπτισμα

πρωτοπρ. Βασιλείου Ι. Καλλιακμάνη

Ομότιμου καθ. Στυλιανού Παπαδόπουλου

Συλλογικό έργο

Σύνολο σελίδων:624

Διαστάσεις:13x22.5, 11x17, 14x21

Κωδικός:99.99.010

Κατηγορία:Προσφορές


Τιμή: 9€

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 

Ο συγγραφέας παρουσιάζει θέματα που αναφέρονται στις σχέσεις των συζύγων, στην αγωγή των παιδιών, στην ενδοοικογενειακή βία, στα ηθικά διλήμματα στην αναπαραγωγή κ.ά. Ένα απαραίτητο εγχειρίδιο για ποιμένες, εκπαιδευτικούς, θεολόγους και συμβούλους οικογένειας.
Απάντηση σε πολλαπλά ερωτήματα της εποχής περί Εκκλησίας, με βάση τη θεολογία του αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου.
Συλλογικό έργο διακεκριμένων θεολόγων στο οποίο εξετάζεται διεξοδικά από θεολογικής, εκκλησιολογικής και λειτουργικής απόψεως το θεμελιώδες για τη σύσταση της Εκκλησίας μυστήριο.
  1. Ο συγγραφέας παρουσιάζει θέματα που αναφέρονται στις σχέσεις των συζύγων, στην αγωγή των παιδιών, στην ενδοοικογενειακή βία, στα ηθικά διλήμματα στην αναπαραγωγή κ.ά. Ένα απαραίτητο εγχειρίδιο για ποιμένες, εκπαιδευτικούς, θεολόγους και συμβούλους οικογένειας.
  2. Απάντηση σε πολλαπλά ερωτήματα της εποχής περί Εκκλησίας, με βάση τη θεολογία του αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου.
  3. Συλλογικό έργο διακεκριμένων θεολόγων στο οποίο εξετάζεται διεξοδικά από θεολογικής, εκκλησιολογικής και λειτουργικής απόψεως το θεμελιώδες για τη σύσταση της Εκκλησίας μυστήριο.
Γάμος & οικογενειακή ζωή+Η Εκκλησία & τα ιερά Μυστήρια+Το άγιο Βάπτισμα Γάμος & οικογενειακή ζωή+Η Εκκλησία & τα ιερά Μυστήρια+Το άγιο Βάπτισμα Γάμος & οικογενειακή ζωή+Η Εκκλησία & τα ιερά Μυστήρια+Το άγιο Βάπτισμα