Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο - ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ1. Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας εξαρτάται από τη χώρα - περιοχή αποστολής  των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Ειδικότερα, η αποστολή προϊόντων εντός Ελλάδος φτάνει στον παραλήπτη σε περίπου δύο εβδομάδες ενώ η αποστολή προϊόντων στο εξωτερικό διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.

2. Πώς μπορώ να παραγγείλω;

 • Μέσω του site: βρίσκετε το προϊόν που θέλετε και πατάτε την επιλογή «Καλάθι» και ακολουθείτε τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 • Τηλεφωνικά: καλώντας στο 210 – 8161544 από Δευτέρα έως Παρασκευή 8πμ - 2μμ. στο τμήμα κεντρικής διαθέσεως βιβλίων.
 • Από τα βιβλιοπωλεία μας: Αθήνα (Δραγατσανίου 2 - πλ. Κλαυθμώνος) τηλ. 210 3310977, Θεσσαλονίκη (Εθν. Αμύνης 9α) τηλ. 2310 275126, Πάτρα (Ρήγα Φεραίου 143 και Φιλοποίμενος 24) τηλ. 2610 223110, Θεολογική Σχολή Αθηνών Ε.Κ.Π.Α. (Πανεπιστημιούπολη - Ζωγράφου) τηλ. 210 7275853
 • Με fax: αποστέλλοντας στο 210 – 8161557.

3. Πώς μπορώ να πληρώσω;

 • Πληρωμή με αντικαταβολή: Επιλέγετε στη φόρμα παραγγελίας "Αντικαταβολή". Σε αυτή την περίπτωση η παραγγελία στέλνεται με το ταχυδρομείο και πληρώνετε το κόστος με μετρητά κατά την  παραλαβή της παραγγελίας σας. Η αντικαταβολή είναι δυνατή μόνο για τις παραγγελίες εσωτερικού. Για τους χρήστες που βρίσκονται στο εξωτερικό και επιλέγουν "Αντικαταβολή"  θα πρέπει να καταθέτουν το ποσό στον παρακάτω λογαριασμό Τραπέζης.
  Εθνική Τράπεζα Ελλάδος/ National Bank of Greece,
  IBAN : GR32 0110 1460 0000 1465 5800 218,
  SWIFT CODE (BIC): ETHNGRAA
 • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα: Για πληρωμή με "Πιστωτική Κάρτα" συμπληρώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (τύπος κάρτας, αριθμός κάρτας, κωδικό ασφαλείας κάρτας, ονοματεπώνυμο κατόχου και την ημερομηνία λήξης της κάρτας) στη σελίδα της ΕΘΝΙΚΗΣ Τράπεζας. Οι κάρτες που υποστηρίζονται είναι:* Visa και Mastercard όλων των τραπεζών* Visa χρεωστικές όλων των τραπεζών* Προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών.

* ΔΕΝ γίνονται δεκτές πληρωμές μέσω τραπεζικών επιταγών

Τρόποι Τιμολόγησης

 • Απόδειξη λιανικής.
 • Τιμολόγιο. Υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλετε από το e–shop μας ζητώντας να εκδοθεί τιμολόγιο, όταν θα βρίσκεστε στο 1ο βήμα καταχώρησης της παραγγελίας σας.

4. Πώς παραλαμβάνω και πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;

 • Ελλάδα: Η αποστολή δέματος γίνεται μέσω ταχυδρομείου με κατ΄οίκον επίδοση. Ἐως 2 kg το κόστος αποστολής είναι 4,00 € συν 1,00 € τα έξοδα αντικαταβολής. Για κάθε επιπλέον kg η χρέωση είναι 1,00 €.
 • Εξωτερικό: Η αποστολή δέματος στο εξωτερικό εξαρτάται από το βάρος του και πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας FedEx - TNT.

5. Μπορώ να παραλάβω και στο εξωτερικό;

Η Αποστολική Διακονία  δίνει τη δυνατότητα σε Έλληνες ομογενείς, φοιτητές και κατοίκους εξωτερικού να παραγγέλνουν και να παραλαμβάνουν ταχυδρομικά όλους τους τίτλους βιβλίων.

6. Πώς μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία;

 • Μέσω email στο sellsbooks@apostoliki-diakonia.gr αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας.
 • Τηλεφωνικά καλώντας στο 210 – 8161544 από Δευτέρα έως Παρασκευή 8πμ - 2μμ. στο τμήμα κεντρικής διαθέσεως βιβλίων.

7. Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;

Η επιστροφή ενός προϊόντος μπορεί να γίνει, αν το επιθυμείτε, με την προϋπόθεση να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.

Τρόπος Επιστροφής

 • Σε βιβλιοπωλείο της Αποστολικής Διακονίας δωρεάν (ερώτηση 2).
 • Ταχυδρομικά μέσω της ίδιας εταιρείας (ΕΛΤΑ ή SPRING) μέσω της οποίας το παραλάβατε με δική σας επιβάρυνση.

8. Πώς θα βρω σε ποιο κατάστημα είναι διαθέσιμο ένα προϊόν;

 • Μέσω email στο sellsbooks@apostoliki-diakonia.gr αναφέροντας τον κωδικό του προϊόντος που αναγράφεται κάτω από τον τίτλο του.
 • Στα τηλέφωνα των βιβλιοπωλείων μας (ερώτηση 2) και καλώντας στο 210 – 8161544 από Δευτέρα έως Παρασκευή 8πμ - 2μμ. στο τμήμα κεντρικής διαθέσεως βιβλίων.

9. Είναι ασφαλείς οι αγορές μου και τα προσωπικά μου δεδομένα;

Η Αποστολική Διακονία σε συνεργασία με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ σας εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές σας.  Τα στοιχεία της κάρτας σας εισάγονται σε ασφαλή σελίδα της Τράπεζας.  Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται και δεν μεταφέρονται στο δικτυακό τόπο της Αποστολικής Διακονίας.

10. Όροι Χρήσης για τα e-books

Τα e-books είναι ψηφιακής μορφής προϊόντα και τα λαμβάνεται άμεσα στον υπολογιστή σας ή την ψηφιακή συσκευή σας. Για το λόγο αυτό, δεν είναι δυνατή η επιστροφή του προϊόντος.

Μπορείτε να αντιγράψετε το βιβλίο στον υπολογιστή σας και να το διαβάσετε. Είναι παράνομο να κάνετε πολλαπλά αντίγραφα για χρήση περισσοτέρων του ενός ατόμων. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή τμημάτων του βιβλίου για χρήση οπουδήποτε, εκτός αν έχει παρασχεθεί η ρητή άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Η προβολή και η ανάγνωση των ψηφιακών εντύπων και βιβλίων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά στον προσωπικό υπολογιστή του χρήστη ή την ψηφιακή συσκευή σας. Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο διάθεση του συνόλου ή και μέρους αυτών σε τρίτους με ή χωρίς αντάλλαγμα. Τα πνευματικά δικαιώματα της ύλης που περιέχεται στα ψηφιακά βιβλία ανήκουν αποκλειστικά στους εκδότες αυτών και στους δημιουργούς τους.

Τα ψηφιακά βιβλία που λαμβάνετε από την Αποστολικη Διακονία φέρουν σε υδατογράφημα το λογότυπο του οργανισμού, σε κάθε σελίδα, και επιπλέον δεν επιτρέπουν την εκτύπωση τους. Εξαιρείται το βιβλίο "Δοξολογία επι τη διακοσιοστή επέτειο της εξεργέσεως των Ελλήνων δια την ελευθερίαν της Πατρίδος ημών", όπου η εκτύπωση είναι δυνατή.

Στην περίπτωση που οποιουδήποτε προβλήματος μπορείτε να επικοινωνείτε με το email: sellsbooks@apostoliki-diakonia.gr.